Handige tips en Hyperlinks

 Overstappen naar Windows 11

Of u nu een upgrade uitvoert voor een bestaand apparaat, een nieuw apparaat koopt of gewoon hulp nodig hebt bij de implementatie, wij kunnen U helpen.

Wilt u zelf de upgrade uitvoeren, Controleer eerst of uw systeem Windows 11 ondersteund.   Klik hier voor de tool  .
De PC Check Tool voor Windows 11 op onze website is gratis beschikbaar gesteld door Microsoft ® en gebruikt u op eigen risico. 
Maakt u gebruik van deze door ons geteste software dan gaat u akkoord dat A.Decompress niet verantwoordelijk is voor dergelijke externe sites of resources.
A.Decompress aanvaardt  geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor schade of gegevens verlies door het gebruik van deze software.

Het hulpprogramma voor het maken van installatiemedia (USB-flashstation, dvd of ISO-bestand) gebruiken om Windows 10 op een andere pc te installeren (klik voor meer of minder informatie).Office 365 Login   ( klik op het logo )

 

 

Office 365

 

 

 

 


Per 5 oktober gratis upgrade naar Windows 11 voor klanten die technologieën voor toegankelijkheid gebruiken

 UPGRADE VAN WINDOWS 7 naar Windows 10  GRATIS ) !!

Voor het algemene publiek eindigt de gratis upgradeaanbieding voor Windows 10 op 29 juli. Echter Als je de  ondersteunende technologie gebruikt, kun je nog altijd de gratis upgrade krijgen nadat de deadline voor het algemene publiek is verstreken. Bij Microsoft blijven we ons best doen om de ervaring met Windows 10 te verbeteren voor mensen die deze technologieën gebruiken.

Als je nu Windows 10 wilt en klaar bent om te profiteren van de gratis upgradeaanbieding, klik je hieronder op de knop om te beginnen

Ja, ik gebruik ondersteunende technologieën en ben klaar voor mijn gratis upgrade naar Windows 10. *

Met deze onderstaande koppeling  werkt u uw desktop of notebook bij met de nieuwste Windows versie.

 


Handleiding / Manual

* De download is meer dan 3 GB, houd rekening met internetkosten. De Windows 10 Upgrade geldt voor in aanmerking komende apparaten met Windows 7 en Windows 8.1, inclusief apparaten die je al hebt. Er gelden bepaalde hardware/software-vereisten en de beschikbaarheid van functies kan per regio en per apparaat verschillen. Windows 7 SP1 en de Update voor Windows 8.1 zijn vereist. Enkele versies zijn uitgesloten: Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise en Windows RT/RT 8.1. Bezoek voor informatie over compatibiliteit en andere belangrijke informatie over de installatie de website van de fabrikant en de Pagina Windows 10 - Specificaties. Windows 10 wordt automatisch bijgewerkt. Te zijner tijd kunnen aanvullende vereisten voor updates gelden.


     
Puran Utility's

Een handige set van meer dan 20 software-voorzieningen, welke is beperkt tot hulpprogramma's die u kunnen helpen om de beste prestaties uit uw computer te halen. Het biedt ook een automatische 
een klikoplossing om uw computer schoon en foutvrij te houden.

 

Puran Software.

 Supports Windows Xp/2003/Vista/2008/7/8/10   Native support for 64Bit Windows   Het is gratis! 


Ninite, 

Installeer en Update al uw programma's in een keer.Geen werkbalken. Kies gewoon je apps en installeer.  Onderstaande afbeelding is een klein overzicht.

Install and Update All Your Programs at Once


Norton Security  Download Trial Version

De voordelen

  • IJzersterke bescherming van Norton voor alle apparaten die je gebruikt
  • Gespecialiseerde beveiliging voor elk apparaat
  • Gemoedsrust dankzij privacybescherming
  • Flexibele bescherming die meegroeit met je behoeften
  • 100% Virus Protection Promise: vanaf het moment dat je een abonnement neemt, is er een Norton-expert beschikbaar om je apparaat vrij te houden van virussen. Als ons dat niet lukt, krijg je je geld terug. *

 Goose VPN  - Download


Deze software op www.decompres.nl  is gratis beschikbaar gesteld en gebruikt u op eigen risico. Op onze de pagina vindt u doorgaans koppelingen naar andere websites of resources. Maakt u gebruik van deze door ons geteste software dan gaat u akkoord dat A.Decompress niet verantwoordelijk is voor dergelijke externe sites of resources. A.Decompress aanvaardt  geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor schade of gegevens verlies door het gebruik van deze software.

A.Decompress  2022  © copyright protected  | Privacy verklaring en Algemene voorwaarden  
KvK 23090315   Informatie verzameling Persoonsgegevens  

beheer login

 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn